E-mail[email zaštićen]

Call Now+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

O NAMA

Početna>O nama>Profil kompanije

Changde New Material Technology Co., Ltd. nalazi se u Yueyangu, nacionalnom istorijskom i kulturnom gradu. Prethodnik kompanije je Yueyang Changde Chemical Industry Co., Ltd., koja je osnovana 1993. godine i restrukturirana u Sinopecovom sistemu. Kompanija trenutno ima pet podružnica i pet proizvodnih baza.

Kompanija sprovodi misiju „obezbeđivanja visokokvalitetnih proizvoda za kupce, pružanja platformi za zaposlene, obezbeđivanja povrata za akcionare i doprinosa vrednosti društvu“, i posvećena je održivom i zdravom razvoju tri poslovna sektora hemikalija za životnu sredinu. , fine hemikalije i novi hemijski materijali. Glavni proizvodi kompanije imaju više od 30 vrsta u šest kategorija, uglavnom uključujući: hemikalije za funkcionalne materijale, hemikalije za premaze, poljoprivredne hemikalije, medicinske hemikalije, hemikalije za mirise, hemikalije za građevinske materijale. Terminali za primjenu uključuju: lopatice vjetra, unutrašnjost vozila s novom energijom, visokokvalitetna otapala, antihipertenzivne lijekove, akaricide, pesticide i dodatke cementu, itd.

Pridržavajući se filozofije rada „Traganje za naprednom i izvanrednom tehnologijom, čuvanje integriteta i plemenitog karaktera“, kompanija je uspostavila „trojstveni“ kolaborativni inovativni sistem proizvodnje, prodaje i istraživanja kako bi doprineo razvoju preduzeća. Kompanija je osvojila titulu tima za nauku i tehnologiju u provinciji Hunan za inovacije i preduzetništvo, jedna osoba uživa posebnu državnu pomoć Državnog vijeća i ima platforme kao što su "Hunan Enterprise Technology Center", "Yueyang Green Catalytic Oxidation Academician Workstation" i "Hunan Intellectual Property Advantage Cultivation Enterprise", sa 60 ovlaštenih patenata.

Na osnovu vizije razvoja "zeleno, karakteristično i izvanredno", kompanija je posvećena pravcu "zelenog". Kompanija se intenzivno bavi sveobuhvatnim korišćenjem resursa kaprolaktama i jedino je preduzeće koje realizuje sveobuhvatno korišćenje sva tri otpada u dvostrukom procesu kaprolaktama. Proizvodi sveobuhvatne upotrebe uvršteni su u preferencijalne kataloge Ministarstva finansija i Državne poreske uprave. Jedna je od 108 naprednih jedinica zaštite životne sredine u naftnoj i hemijskoj industriji tokom 13. petogodišnjeg plana. Fokusirajte se na "istaknute" proizvode, da budete individualni šampion i stručnjak za podršku u polju pododjeljka. Među njima, proizvodi kao što su epoksi cikloheksan, n-amil alkohol, cikloheksandiamin, cikloheksandiol i drugi proizvodi popunili su domaću prazninu, epoksi cikloheksan, metil cikloheksan i prsten heksametilendiamin globalni tržišni udio među prva tri. Globalni tržišni udio i cikloheksandiamina svrstavaju se u prva tri, aditivi za OSB građevinske materijale su na međunarodnom naprednom nivou, a proizvodni kapaciteti polieteramina i polieter poliola su u prvom planu među domaćim kolegama. Kompanija je treća serija specijalizovanih i novih "malih divova" preduzeća u zemlji. Fokusirajte se na "odličan" razvoj. Kompanija slijedi model grupe "N+1+1", odnosno N podružnica, 1 sjedište menadžmenta i 1 R&D centar. Pridržava se tržišno orijentisane, stvaranja vrednosti kao cilja i tehnologije kao podrške za postizanje održivog razvoja preduzeća. .

Spremni smo da idemo ruku pod ruku sa prijateljima iz svih sfera života, sarađujemo i na dobitku, razvijamo se skladno i dijelimo budućnost.

0QQ图片20220302152500