E-mail[email zaštićen]

Call Now+ 86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

O NAMA

Početna>O nama>Profil kompanije

Changde New Materials Technology Co., Ltd. nalazi se u Yueyangu, nacionalnom istorijskom i kulturnom gradu. To je dobavljač finih hemijskih proizvoda i zelenih hemijskih usluga sa sveobuhvatnim korišćenjem resursa i novih hemijskih materijala kao osnovnog poslovanja. Do kraja decembra 2022. već postoji pet proizvodnih baza u Kini.

Pridržavajući se korporativne svrhe „obezbeđivanja visokokvalitetnih proizvoda za kupce, obezbeđivanja platformi za zaposlene, obezbeđivanja povrata za akcionare i doprinosa vrednosti društvu“, kompanija je aktivno izgradila integrisani i dvokrilni poslovni obrazac „sveobuhvatnog korišćenja resursi + novi hemijski materijali“, i posvećen je tome da postane preduzeće za sveobuhvatno korišćenje resursa i proizvodnju novih hemijskih materijala sa potencijalom rasta. Izgradio je niz baza za sveobuhvatno korištenje resursa koje podržavaju velika domaća preduzeća za proizvodnju kaprolaktama.

Dok sistematski rješava problem nusproizvoda kaprolaktama u industriji, kompanija je proširila razvoj niza finih hemikalija visoke dodane vrijednosti kao što su cikloheksen oksid, N-pentanol, cementni dodatak, itd., pružajući zelene, niskougljične i rješenja usluga kružnog razvoja za upstream i downstream poduzeća. Oko baze propilen oksida u centralnoj Kini, kompanija je razvila polieter amin, novi energetski materijal sa snagom vjetra kao scenarijom primjene, i izgradila posebnu bazu za proizvodnju novih materijala za amin, koja osigurava važne materijale za razvoj zelene i čiste energije. pod pozadinom "dualne kontrole energije", "vršne emisije ugljičnog dioksida, neutralnosti ugljika", i pomaže transformaciju nacionalne energetske strukture s niskim udjelom ugljenika i zelenu transformaciju ekonomskog razvoja.

Kompanija implementira koncept razvoja „zeleno, karakteristično, izvanredno“ i obavezuje se na „zeleno“. Kompanija intenzivno neguje sveobuhvatno korišćenje resursa kaprolaktama, i preduzeće je koje realizuje sveobuhvatno korišćenje kaprolaktama sa dvostrukim procesom i tri otpada. Proizvodi za sveobuhvatnu upotrebu uvršteni su u preferencijalni katalog Ministarstva finansija i Državne uprave za poreze. To je jedna od 108 naprednih jedinica za zaštitu životne sredine u naftnoj i hemijskoj industriji u Kini tokom perioda 13. petogodišnjeg plana. Usredsredite se na "karakteristične" proizvode, da budete individualni šampion i ekspert za podršku u oblasti podele. tržišni udio cikloheksen oksida, metil cikloheksana i 1,2-diaminocikloheksana je u prvom planu, pomoćni građevinski materijal OSB je na međunarodnom naprednom nivou, a proizvodni kapacitet polieter amina i polieter poliola je u prvom planu među domaćim kolegama .

Kompanija je treća serija specijalizovanih i sofisticiranih preduzeća koja proizvode nove i jedinstvene proizvode "malih divova" firmi. Ujedinjujući se sa odličnim razvojem, kompanija će se pridržavati tržišne orijentacije, stvaranja vrednosti kao cilja, nauke i tehnologije kao podrške, za postizanje održivog razvoja. Kompanija ispunjava misiju "Traganje za naprednom i izvanrednom tehnologijom, čuvajući integritet i plemeniti karakter", uspostavila je "trojstvo" kolaborativni inovativni sistem proizvodnje, marketinga i istraživanja kako bi doprineo razvoju.

Changde je dobio titulu Tima za nauku i tehnologiju za inovacije i preduzetništvo provincije Hunan, jedna osoba uživa posebnu državnu pomoć Državnog vijeća i ima platforme kao što su "Tehnološki centar provincije Hunan" i "Kultivacija prednosti intelektualnog vlasništva provincije Hunan Enterprise".

Do kraja decembra 2022. godine kompanija je odobrila oko 65 patenata.

0QQ图片20220302152500